Myyntiehdot

Myyntiehdot

halpa-alco.fi-verkkokaupan (jäljempänä ”verkkokauppa”) omistaa Matsiranna Investeeringud OÜ (Y-tunnus 11148243, osoite Tüve tn 21, 13418, Tallinn, Viro).

Myyntisopimuksen voimassaolo, tavara- ja hintatiedot 

Näitä myyntiehtoja sovelletaan tuotteiden ostamiseen verkkokaupasta.

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat on merkitty tuotteiden yhteyteen.

Tuotetiedot on esitetty verkkokaupassa kunkin tuotteen yhteydessä.

Kaikki tuotteet myydään Virossa ja tuotteiden omistus muuttuu myös Virossa. Asiakas joko noutaa itse ostamansa tuotteet Viron varastostamme tai järjestää ostettujen tuotteiden kuljetuksen, halpa-alco.fi ei järjestä kuljetusta itse. Asiakas maksaa kuljetuksesta kuljetusyhtiölle itse.

Jos olet tilannut kuljetuksen kuljetusyritykseltä ja jos paketti katoaa matkalla, ota yhteyttä kuljetusyritykseen, joka neuvoo sinua jatkotoimissa.

Sinun on ilmoitettava tilauksestasi (Suomessa) tullille, koska tiedot eivät saavu automaattisesti meille.

Tilauksen tekeminen

Jos haluat tilata tavarat, sinun on lisättävä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Tilauksen tekemiseksi sinun on täytettävä pakolliset tietokentät ja valittava sopiva toimitustapa. Maksun määrä näytetään sitten näytöllä, joka voidaan maksaa turvallisesti seuraavilla maksutavoilla:

Sopimus tulee voimaan maksettavan rahamäärän saavuttua verkkokaupan omistajan pankkitilille.

Jos tilattua tuotetta ei voida tarjota ostajalle sen vanhenemisen tai muun syyn vuoksi, siitä ilmoitetaan ostajalle mahdollisimman pian ja rahat palautetaan välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluttua ilmoituksen lähettämisestä.

Kaupan peruuttamisoikeus

Noudatamme kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän kaupan peruuttamisoikeutta. Mikäli haluat käyttää kaupan peruuttamisoikeutta täytyy sinun ilmoittaa päätöksestäsi selkeästi joko sähköpostitse tai kirjeitse 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske muokattuja tuotteita eikä käytettyjä tuotteita.Lähetä ilmoituksesi peruuttamispäätöksestä:

Sähköposti: info@halpa-alco.fi

Mikäli käytät peruuttamisoikeuttasi maksamme kaikki veloitetut kulusi takaisin. Takaisinmaksu tehdään viipymättä, kuitenkin enintään 14 päivää siitä kun peruuttamisilmoitus kaupan purusta on meille annettu. Sinun tulee palauttaa tuote meille alla olevien vaihtoehtojen mukaisesti viipymättä tai vähintään 14 päivää sen jälkeen, kun olet ilmoittanut päätöksestäsi purkaa kauppa. Asiakas on itse vastuussa mahdollisesta tuotteen arvonalennuksesta, joka aiheutuu muusta kuin käsittelystä, joka on välttämätöntä tuotteen ominaisuuden, toiminnallisuuden ja laadun varmistamiseksi.

Suoramarkkinointi ja henkilötietojen käsittely 

Verkkokauppa käyttää ostajan antamia henkilötietoja (nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, pankkiyhteys jne.) Vain tilauksen käsittelyyn.

Verkkokauppa lähettää uutiskirjeitä ja tarjouksia ostajan sähköpostiosoitteeseen vain silloin, kun ostaja on antanut verkkosivuilla sähköpostiosoitteensa ja ilmoittanut haluavansa suoramainontaa.

Ostaja voi milloin tahansa luopua sähköpostitse lähetettävistä tarjouksista ja uutiskirjeistä ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse tai noudattamalla tarjouksia sisältävässä sähköpostiviestissä annettuja ohjeita.

Riitojen ratkaiseminen 

Jos ostajalla on valituksia verkkokaupasta, ne tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen info@halpa-alco.fi.

Elleivät ostaja ja verkkokauppa pysty ratkaisemaan riitaa neuvotteluteitse, ostaja voi ottaa valittaa asiasta Suomi konsumenttvistenämnden. Menettelyihin voi tutustua ja hakemuksen voi jättää tässä. Kuluttajariitalautakunta on pätevä ratkaisemaan ostajan ja verkkokaupan välisestä sopimuksesta aiheutuvia riitoja. Ostajan valituksen käsittely lautakunnassa on maksutonta.

Ostaja voi ottaa yhteyttä Euroopan kuluttajakeskukseen.